Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi »
15 Jun 2016
Komiteti Teknik për Përpunimin e Drurit
14 Mar 2016
Komiteti Teknik për Eurokode për Strukturat
21 Jan 2016
Mbahet takimi i 21-të i Komiteti Teknik për Ndërtim
Dita Botërore e Standardizimit
20 Nov 2015
Në Kosovë u festua “Dita Botërore e Standarizimit”, si përvjetor i themelimit të ISO-s.
Përkujtim për Kryetarin e Komitetit Teknik për Tekstil dhe Lëkurë Këpucë
16 Nov 2015
Me dhimbje e hidhërim të madh morëm lajmin e ndarjes nga jeta e kolegut tonë Remzi Grabanica.
02 Oct 2015
Listën e publikimeve:
Edhe një Memorandum bashkëpunimi
08 Jun 2015
Agjencia kosovare për standardizim (AKS), në kuadër të bashkëpunimit me organizma homolog në Rajon dhe më larg, ka lidhur një seri marrëveshjesh dhe memorandum bashkëpunimi. Më 5 qershor 2015 në Rigë të Letonisë, AKS-ja nënshkroi Memorandum mirëkuptimi, me Institutin Austriak të Standardeve (ASI).
U shënua 10 vjetori i themelimit të Agjencisë Kosovare të Standardizimit
30 Apr 2015
U shënua 10 vjetori i themelimit të Agjencisë Kosovare të Standardizimit
Mbahet takimi themelues i Këshillit Profesional të Standardizimit.
27 Jan 2015
Mbahet takimi themelues i Këshillit Profesional të Standardizimit. Agjencia kosovare e standardeve, në Planin dinamik të punës, kishte planifikuar në javën e fundit të janarit, takimin themelues të Këshillit Profesional të Standardizimit. Në lokalet e Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u mbajt takimi i radhës i Këshillit Profesional të Standardizimit (KPS), si organ këshillëdhënës i Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS).
AKS-ja organizon takim falënderues për Këshillin Profesional të Standardizimit
04 Dec 2014
Me datën 4 dhjetor 2014, Agjencia Kosovare për Standardizim, ka mbajtur takimin përmbyllës të mandatit aktual të Këshillit Profesional të Standardizimit (KPS).
185 gjetur, faqja10 nga13
10