Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi » Lajm »
Komiteti Teknik për Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë (KT-3)
20 Jun 2024
Komiteti Teknik për Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë (KT-3)
Komiteti Teknik për Lodra, Pajisje Sportive dhe Rekreacion (KT-11)
12 Jun 2024
Komiteti Teknik për Lodra, Pajisje Sportive dhe Rekreacion (KT-11)
Komiteti Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë (KT-17)
10 Jun 2024
Më datë 10.06.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë, i drejtuar nga Kryetari i KT.MPE, z. Bastri Sallahu dhe sekretarja e KT. zonja Albina Jashanica.
Komiteti Teknik për Ndërtim (KT-1)
06 Jun 2024
Më datë 05.06.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Ndërtim, i drejtuar nga Kryetari i Komiteti Teknik për Ndërtim, z. Naser Kabashi dhe menaxhuar nga sekretari i Komiteti Teknik z. Zijadin Ismajli.
Komiteti Teknik për Përpunimin e Drurit (KT-9)
15 May 2024
Më datë 15.05.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Përpunimin e Drurit, i drejtuar nga Kryetari i KT.PD z. Agron Bajraktari dhe Sekretari Zijadin Ismajli.
Komiteti Teknik për Turizëm (KT-20)
14 May 2024
Më datë 14.05.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Turizëm, i drejtuar nga Kryetari i KT.T, z. Baki Hoti.
Komiteti Teknik për Mjedis (KT-15)
22 Apr 2024
Më datë 22.04.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Mjedis, i drejtuar nga Kryetari i KT. Mjedis, z. Tafë Veselaj dhe sekretarja Albina Jashanica.
AKS me sesione informative në kompanitë prodhuese
19 Apr 2024
AKS me sesione informative në kompanitë prodhuese
Buletini Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024
12 Apr 2024
Agjencia Kosovare për Standardizim ka publikuar Buletinin Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024,
AKS me sesione informative në kompanitë prodhuese
03 Apr 2024
AKS me sesione informative në kompanitë prodhuese
Takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
11 Mar 2024
Me datë 06 dhe 07 mars 2024 në Tiranë, takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
Komiteti Teknik për Elektroteknikë (KT-5)
25 Jan 2024
Komiteti Teknik për Elektroteknikë (KT-5) Më datë 25.01.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Elektroteknikë, i drejtuar nga Kryetari i KT.E, z. Nebi Caka dhe sekretarja Qefsere Ajeti.
Sesion informativ për studentët e nivelit Master të Kolegjit UBT
24 Jan 2024
Sesion informativ për studentët e nivelit Master të Kolegjit UBT
Thirrje publike për aplikim të ekspertëve në komitete teknike
10 Jan 2024
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), bënë thirrje publike për të gjithë të interesuarit të cilët në baza vullnetare mund të japin kontribut profesional në hartimin dhe zhvillimin e standardeve nëpërmjet komiteteve teknike.
Info Center
04 Jan 2024
Agjencia Kosovare e Standardizimit, me 01.12.2023 ka themeluar “Info Center”
197 gjetur, faqja1 nga14
1