Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Kontakt   

Kontaktet

Agjencia Kosovare për Standardizim Rr. "Smajl Hajdaraj" p.n.10000 Prishtinë/Republika e Kosovës.

Tel.+ 383 38 512 779

Fax: +383 38 512 798

Email:aksinfo@rks-gov.net

Formulari Përshtypjeve


Emri juaj: * 
E-mail Juaj: * 
Subjekti i mesazhit: * 
Shkruani mesazhin tuaj:  
Kodi Spam: *  secretcode