Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi » Lajm »
Sesione Informative për rolin dhe rëndësinë e standardeve.
05 Feb 2020
AKS, me datën 03 shkurt 2020, mbanë sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”. Qëllimi i këtij sesioni ishte ngritja e vetëdijes tek të gjithë nxënësit e shkollës së mesme për rolin dhe rëndësinë e standardeve.
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-18 i AKS “ KT. për Teknologji Informative ”
23 Jan 2020
Më datë 22 janar 2020, në ndërtesën e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë u mbajt mbledhja e VIII e Komitetit Teknik nr.18, KT. për Teknologji Informative.
Këshilli Profesional i Standardizimit
16 Jan 2020
Këshilli Profesional i Standardizimit.
Komiteti Teknik për Transport dhe Shërbime Postare
18 Oct 2019
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-4 i AKS “ KT. për Transport dhe Shërbime Postare”.
Ditën Botërore të Standardeve 2019.
17 Oct 2019
Agjencia Kosovare për Standardizim (AKS), me datën 16 tetor në “Emerald” Prishtinë ka shënuar Ditën Botërore të Standardeve 2019.
Konferenca e VIII Ballkanike e Standardizimit (BSC).
04 Oct 2019
Konferenca e VIII Ballkanike e Standardizimit (BSC).
Komiteti Teknik, KT-14 i AKS “KT. për Tekstil, Lëkurë dhe Këpucë”
01 Oct 2019
Më datë 01 Tetor 2019, në zyrën e Agjencisë Kosovare për Standardizim u mbajt mbledhja e Komitetit Teknik nr.14, KT. për Tekstil, Lëkurë dhe Këpucë.
Komitetit Teknik nr. 19, KT. për Eurokode për Strukturat.
24 Sep 2019
Komitetit Teknik nr. 19, KT. për Eurokode për Strukturat.
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-6 i AKS “ KT. për Metrologji ”
13 Sep 2019
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-6 i AKS “ KT. për Metrologji ”
Sesione informative, roli dhe rëndësia e standardeve.
12 Sep 2019
Sesione informative, roli dhe rëndësia e standardeve.
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-1 i AKS “ KT. për Ndërtim ”
11 Sep 2019
Më datë 11 shtator 2019, në zyrën e Agjencisë Kosovare për Standardizim u mbajt mbledhja e Komitetit Teknik nr.1, KT. për Ndërtim.
Me datën 09.09.2019, Agjencia Kosovare e Standardizimit priti z. Dzevat Kicara, Drejtor i Përgjithshëm i ISRSM (Instituti i Standardizimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut).
09 Sep 2019
Me datën 09.09.2019, Agjencia Kosovare e Standardizimit priti z. Dzevat Kicara, Drejtor i Përgjithshëm i ISRSM (Instituti i Standardizimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut).
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-8 i AKS “ KT. për Energji ”
25 Jul 2019
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-8 i AKS “ KT. për Energji ”
MARRËVESHJE E BASHKËPUNIMIT ME DPS
15 Jul 2019
MARRËVESHJE E BASHKËPUNIMIT ME DPS
Përkujtim për anëtarin e Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë.
15 Jul 2019
Përkujtim për anëtarin e Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë.
172 gjetur, faqja7 nga12
7