Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi » Lajm »
Inaugurohet Sistemi Informativ i Menaxhimit të Standardeve
28 Jun 2013
Nga sot, të gjithë qytetarët do të kenë mundësi të kërkojnë standarde vendore dhe ndërkombëtare falë Sistemit Informativ të Menaxhimit të Standardeve (SIMS), i cili ka për qëllim fuqizimin e qeverisjes ekonomike dhe promovimin e transparencës në Kosovë.
Dita botërore e standardeve
16 Oct 2012
Agjencia Kosovare e Standardeve (AKS) tashmë e ka bërë festë të përvitshme ‘Ditën botërore të standardeve’, ditë e cila festohet në forma të ndryshme anekënd globit nga organizmat nacional të standardizimit.
Takimi i tetë i Këshillit Profesional të Standardizimit (KPS)
18 Jan 2012
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS) sipas Ligjit për standardizim obligohet të thërras çdo gjashtë muaj Këshillin Profesional të Standardizimit (KPS) për miratimin e programit të punës së agjencisë. Në takimin e kaluar, anëtarët e KPS-së ishin akorduar që takimi i radhës të mbahet në mes të janarit, kështu që takimi u realizua më 18 janar në ambientet e MTI-së.
Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi në mes Kosovës dhe Maqedonisë në fushën e standardizimit
14 Oct 2011
Në Hotel 'Victory', në Prishtinë, u nënshkruan Memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet Agjencisë së Kosovës për Standardizim (AKS) dhe Institutit të Maqedonisë për Standardizim (ISRM).
Takimi i VII i Këshillit Profesional të Standardizimit
01 Jul 2011
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS) sipas Ligjit për Standardizim obligohet të thërras çdo gjashtë muaj Këshillin Profesional të standardizimit.
200 gjetur, faqja14 nga14  
14