Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi » Lajm »
Komiteti Teknik për Tekstil dhe Lëkurë Këpucë (KT-14)
02 May 2023
Komiteti Teknik për Tekstil dhe Lëkurë Këpucë (KT-14) Më datë 02.05.2023 është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Tekstil dhe Lëkurë Këpucë
Komiteti Teknik për Miniera dhe Minerale (KT-13)
28 Apr 2023
Komiteti Teknik për Miniera dhe Minerale (KT-13) Më datë 28.04.2023 është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Miniera dhe Minerale
Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit bazuar në SK ISO/IEC 27001
27 Apr 2023
Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Informacionit bazuar në SK ISO/IEC 27001
Standardizimi, roli dhe rëndësia e standardeve
26 Apr 2023
Standardizimi, roli dhe rëndësia e standardeve
Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Trafikut Rrugor bazuar në SK ISO 39001
25 Apr 2023
Sesion informativ me temën: “Standardizimi, Sistemet e Menaxhimit të Sigurisë së Trafikut Rrugor bazuar në SK ISO 39001”
Sesion informativ për studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, drejtimi Inxhinieria Industriale dhe Menaxhmenti.
20 Apr 2023
Sesion informativ për studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, drejtimi Inxhinieria Industriale dhe Menaxhmenti.
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
19 Apr 2023
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
18 Apr 2023
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
AKS merrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit
21 Mar 2023
AKS merrë pjesë aktive në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit
Sesion informativ për studentët e Kolegjit UBT
19 Jan 2023
Sesion informativ për studentët e Kolegjit UBT
Komiteti Teknik për Teknologji Agroushqimore (KT-12)
12 Jan 2023
Më datë 12.01.2023, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Teknologji Agroushqimore, i drejtuar nga Kryetarja e KT.TA, znj. Safete Rexhepi dhe sekretarja Qefsere Ajeti.
Mblidhet Komiteti Teknik për Transport dhe Shërbime Postare
13 Dec 2022
Mblidhet Komiteti Teknik për Transport dhe Shërbime Postare
Mblidhet Komiteti Teknik për  Teknologji Informative
02 Dec 2022
Mblidhet Komiteti Teknik për Teknologji Informative
Mblidhet Komiteti Teknik KT- 6 i AKS / KT.Metrologji
23 Nov 2022
Mblidhet Komiteti Teknik KT- 6 i AKS / KT.Metrologji
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
11 Nov 2022
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
172 gjetur, faqja2 nga12
2