Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Buletini Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024

Shtëpi » Lajm »
Buletini Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024
Agjencia Kosovare për Standardizim ka publikuar Buletinin Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024, i cili përmban:
 
Standarde të adoptuara;

Standarde të shfuqizuara.

Buletini Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024

12 Apr 2024