Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi »
Mblidhet Komiteti Teknik për  Teknologji Informative
02 Dec 2022
Mblidhet Komiteti Teknik për Teknologji Informative
Mblidhet Komiteti Teknik KT- 6 i AKS / KT.Metrologji
23 Nov 2022
Mblidhet Komiteti Teknik KT- 6 i AKS / KT.Metrologji
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
11 Nov 2022
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
Më datë 08 nëntor 2022 ora 10:30, në sallën e takimeve ne ndërtesën Ministrisë e Industrisë, Ndërmarrësi dhe Tregtisë u mbajt takimi i Komitetit Teknik për Mjedis
08 Nov 2022
Më datë 08 nëntor 2022 ora 10:30, në sallën e takimeve ne ndërtesën Ministrisë e Industrisë, Ndërmarrësi dhe Tregtisë u mbajt takimi i Komitetit Teknik për Mjedis
Mblidhet Komiteti Teknik për Teknologji Agroushqimore
02 Nov 2022
Mblidhet Komiteti Teknik për Teknologji Agroushqimore
Dita Botërore e Standardeve
14 Oct 2022
Agjencia Kosovare e Standardizimit (ASK) në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka shënuar Ditën Botërore të Standardeve me moton “Vizioni i përbashkët për një botë më të mirë”.
KATALOGU I STANDARDEVE KOSOVARE 2022
11 Oct 2022
KATALOGU I STANDARDEVE KOSOVARE 2022
Buletini 04
07 Oct 2022
Buletini 04, i standardeve kosovare është një botim informativ periodik i Agjencisë Kosovare për Standardizim (AKS).
Mblidhet Komiteti Teknik për Përpunimin e Drurit
26 Sep 2022
Më datë 20.09.2022 ora 10:00, në sallën e takimeve nr.02 në ndërtesën e KESA/Ministrisë e Industrisë, Ndërmarrësi dhe Tregtisë u mbajt takimi i Komitetit Teknik për Përpunimin e Drurit nën drejtimin e Kryetarit të KT për PD z. Agron Bajraktari përfaqësues nga USHAF.
ISO
23 Sep 2022
Asambleja Gjenerale e ISO
Mblidhet Komiteti Teknik për Energji
15 Sep 2022
Mblidhet Komiteti Teknik për Energji Më datë 15.09.2022 ora 10:00, në sallën e takimeve në ndërtesën Ministrisë e Industrisë, Ndërmarrësi dhe Tregtisë u mbajt takimi i Komitetit Teknik për Energji nën drejtimin e Nënkryetares të KT.E znj. Drita Hamiti nga AMK/MINT.
Buletini 03
12 Sep 2022
Buletini 03, i standardeve kosovare është një botim informativ periodik i Agjencisë Kosovare për Standardizim (AKS).
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-17 i AKS “ KT për  Metale, Plastikë dhe Elektrikë”
07 Sep 2022
Mblidhet Komiteti Teknik, KT-17 i AKS “ KT për Metale, Plastikë dhe Elektrikë” Më datë 06.09.2022 ora 10:00, në sallën e takimeve ne ndërtesën Ministrisë e Industrisë, Ndërmarrësi dhe Tregtisë u mbajt takimi i Komitetit Teknik për Metale, Plastikë dhe Elektrikë nën drejtimin e Kryetarit të KT për MPE z. Bastri Sallahu - AMK/MINT.
AKS përmes Komiteti Teknik për Turizëm ka publikuar standardin SK EN 15565:2022 “Shërbimet e turizmit - Kërkesat për dispozitat e programeve kualifikuese dhe trajnuese të udhërrëfyesit turistik profesional”.
22 Aug 2022
AKS përmes Komiteti Teknik për Turizëm ka publikuar standardin SK EN 15565:2022 “Shërbimet e turizmit - Kërkesat për dispozitat e programeve kualifikuese dhe trajnuese të udhërrëfyesit turistik profesional”.
CEN/CENELEC
24 Jun 2022
Asambleja Gjenerale e CEN/CENELEC
226 gjetur, faqja3 nga16
3