Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Lajm

Shtëpi » Lajm »
Buletini Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024
12 Apr 2024
Agjencia Kosovare për Standardizim ka publikuar Buletinin Nr. 10 për periudhën Janar - Mars 2024,
Takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
11 Mar 2024
Me datë 06 dhe 07 mars 2024 në Tiranë, takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
Komiteti Teknik për Elektroteknikë (KT-5)
25 Jan 2024
Komiteti Teknik për Elektroteknikë (KT-5) Më datë 25.01.2024, në Agjencinë Kosovare për Standardizim, është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Elektroteknikë, i drejtuar nga Kryetari i KT.E, z. Nebi Caka dhe sekretarja Qefsere Ajeti.
Sesion informativ për studentët e nivelit Master të Kolegjit UBT
24 Jan 2024
Sesion informativ për studentët e nivelit Master të Kolegjit UBT
Thirrje publike për aplikim të ekspertëve në komitete teknike
10 Jan 2024
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), bënë thirrje publike për të gjithë të interesuarit të cilët në baza vullnetare mund të japin kontribut profesional në hartimin dhe zhvillimin e standardeve nëpërmjet komiteteve teknike.
Info Center
04 Jan 2024
Agjencia Kosovare e Standardizimit, me 01.12.2023 ka themeluar “Info Center”
Këshilli Profesional i Standardizimit
20 Dec 2023
Këshilli Profesional i Standardizimit Agjencia Kosovare për Standardizim (AKS), në bazë të Ligjit nr. 06/L-019 për Standardizim dhe Udhëzimit Administrativ nr. 08/2018 për Këshillin Profesional të Standardizimit (KPS), me datën 19.12.2023 mban takimin e KPS.
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS)
30 Nov 2023
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), ka zhvilluar një vizitë të rëndësishme në Institutin Austriak të Standardeve.
Dita Botërore e Standardeve, me temën: “Vizioni i përbashkët për një botë më të mirë”.
16 Oct 2023
Dita Botërore e Standardeve, me temën: “Vizioni i përbashkët për një botë më të mirë”.
Takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
14 Sep 2023
Takohen dy delegacionet e Agjencisë Kosovare të Standardizimit (AKS) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit (DPS).
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
13 Sep 2023
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), me datën 12.09.2023, mbanë sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
Komiteti Teknik për Metrologji (KT-6)
12 Sep 2023
Komiteti Teknik për Metrologji (KT-6) Më datë 12.09.2023, në Agjencinë Kosovare për Standardizim është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Metrologji, i drejtuar nga kryetari i KT.M, z. Agim Xhuraj dhe sekretarja Albina Jashanica.
Sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
11 Sep 2023
Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS), me datën 11.09.2023, mbanë sesion informativ për nxënësit e shkollës së mesme “Hoxhë K. Prishtina”.
Komiteti Teknik për Turizëm (KT-20)
06 Sep 2023
Komiteti Teknik për Turizëm (KT-20) Më datë 06.09.2023, në Agjencinë Kosovare për Standardizim është mbajtur takimi i Komitetit Teknik për Turizëm, i drejtuar nga kryetari i KT.T, z. Baki Hoti dhe sekretarja Qefsere Ajeti.
Këshilli Profesional i Standardizimit
27 Jun 2023
Këshilli Profesional i Standardizimit
188 gjetur, faqja1 nga13
1