Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 60079-2:2014/AC:2023

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2023-12-11
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 60079-2:2014/AC:2015 CLC/TC 31

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Explosive atmospheres - Part 2: Equipment protection by pressurized enclosure "p"

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë


Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime