Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 50636-2-94:2020

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2020-06-09
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50636-2-94:2014 CLC/TC 116

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-94: Particular requirements for scissors type grass shears

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This clause of Part 1 is replaced by the following. This European Standard specifies safety requirements and their verification for the design and construction of electric powered hand-held scissors type grass shears with a maximum cutting width of 200 mm designed primarily for cutting grass, their rated voltage being not more than 250 V for a.c. or 75 V d.c. In this European Standard the term “machine” means “electric powered scissors type grass shear”. This European Standard does not apply to hedge trimmers as covered by EN 60745–2–15. Requirements for chargers are covered by EN 60335-2-29:2004. Requirements for batteries are covered by EN 62133:2003. EMC and environmental aspects except for noise have not been considered in this European Standard. This European Standard deals with all the significant hazards presented by hand-held scissors type grass shears when they are used as intended and under conditions of misuse which are reasonably foreseeable.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime