Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 50636-2-92:2020

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2020-06-09
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN 50636-2-92:2014 CLC/TC 116

Titulli Shqip

Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -92 : Kërkesa të veçanta për shkrifëruesit dhe ajruesit e livadheve që drejtohet kryesisht nga personat duke ecur

Titulli Anglisht

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-92: Particular requirements for pedestrian-controlled mains-operated lawn scarifiers and aerators

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Deals with the safety of pedestrian-controlled mains-operated electric lawn scarifiers and aerators. These scarifiers have rotating cutters for regenerating lawns by, for instance, combing out grass thatch and moss, or by cutting vertically into the lawn face. These scarifiers are designed primarily for home use, with a rated voltage not more than 250 V single phase. For lawnmowers, see IEC 60335-2-77; for lawn trimmers, see IEC 60335-2-91. The contents of the corrigendum of May 2003 have been included in this copy.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime