Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH EN ISO 4257*:2001/AC:2020

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2020-02-10
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 4257:2001/AC:2007 CEN/TC 19
This standard is identical to: ISO 4257:2001/Cor 1:2007 ISO/TC 28/SC 2

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Liquefied petroleum gases - Method of sampling (ISO 4257:2001/Cor.1:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime