Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH EN ISO 3977-5*:2003/AC:2020

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2020-02-10
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 3977-5:2003/AC:2007 CEN/TC 12

Titulli Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Titulli Anglisht

Gas turbines - Procurement - Part 5: Applications for petroleum and natural gas industries (ISO 3977-5:2001)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime