Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 19900*:2019

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2019-07-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 19900:2019 CEN/TC 12
This standard is identical to: ISO 19900:2019 ISO/TC 67/SC 7

Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyror Kërkesa të përgjithshme për strukturat në det të hapur

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - General requirements for offshore structures (ISO 19900:2019)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies general requirements and recommendations for the design and assessment of bottom-founded (fixed) and buoyant (floating) offshore structures. This document is applicable for all phases of the life of the structure, including: — successive stages of construction (i.e. fabrication, transportation, and installation), — service in-place, both during design life and during any life extensions, and — decommissioning, and removal. This document contains general requirements and recommendations for both the design of new build structures and for the structural integrity management and assessment of existing structures. This document does not apply to subsea and riser systems or pipeline systems.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

prSK EN ISO 19900*:2019 replaces - 2019-07-30


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime