Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 15138*:2019

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2019-07-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 15138:2018 CEN/TC 12
This standard is identical to: ISO 15138:2018 ISO/TC 67/SC 6

Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyral -Instalimet detare të prodhimit -Ngrohja, ventilimi dhe ajër -kondicionimi

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Offshore production installations - Heating, ventilation and air-conditioning (ISO 15138:2018)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies requirements and provides guidance for the design, testing, installation and commissioning of heating, ventilation, air-conditioning and pressurization systems, and equipment on all offshore production installations for the petroleum and natural gas industries that are — new or existing, — normally occupied by personnel or not normally occupied by personnel, and — fixed or floating but registered as an offshore production installation. This document is normally applicable to the overall facilities. For installations that can be subject to "Class" or "IMO/MODU Codes & Resolutions", the user is referred to HVAC requirements under these rules and resolutions. When these requirements are less stringent than those being considered for a fixed installation, then it is necessary that this document, i.e. requirements for fixed installations, be utilized.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

prSK EN ISO 15138*:2019 replaces - 2019-07-30


Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime