Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 13628-2*:2006/AC:2019

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2019-07-30
Mbaroj:

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 13628-2:2006/AC:2009 CEN/TC 12
This standard is identical to: ISO 13628-2:2006/Cor 1:2009 ISO/TC 67/SC 4

Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyral - Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit - Pjesa 2: Sistemet e tubave fleksibël të pabashkuar për përdorime nënujore dhe detare (ISO 13628-2:2006/Kor.1:2009)

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Design and operation of subsea production systems - Part 2: Unbonded flexible pipe systems for subsea and marine applications (ISO 13628-2:2006/Cor 1:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Dokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime