Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 14723*:2019

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2019-07-30
Mbaroj: 2019-07-30

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 14723:2009 CEN/TC 12
This standard is identical to: ISO 14723:2009 ISO/TC 67/SC 2

Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyror -Sistemet e transportimit me tubacione -Valvola të tubacioneve nënujore

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Pipeline transportation systems - Subsea pipeline valves (ISO 14723:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14723:2009 specifies requirements and gives recommendations for the design, manufacturing, testing and documentation of ball, check, gate and plug valves for subsea application in offshore pipeline systems meeting the requirements of ISO 13623 for the petroleum and natural gas industries. ISO 14723:2009 is not applicable to valves for pressure ratings exceeding PN 420 (Class 2500).

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime