Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN ISO 13628-2*:2019

Faza: 00 - Preliminary stage
Filloj: 2019-07-30
Mbaroj: 2019-07-30

Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to: EN ISO 13628-2:2006 CEN/TC 12
This standard is identical to: ISO 13628-2:2006 ISO/TC 67/SC 4

Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyral -Projektimi dhe shfrytëzimi i sistemeve nënujore të prodhimit Pjesa 2 : Sistemet e tubave fleksibël të pabashkuar për përdorime nënujore dhe detare (ISO 13628 -2 : 2006) Petroleum and natural gas industries -Design and operation of subsea production systems -Part 2 : Unbonded flexible pipe systems for subsea and marine applications (ISO 13628 -2 : 2006)

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Design and operation of subsea production systems - Part 2: Unbonded flexible pipe systems for subsea and marine applications (ISO 13628-2:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 13628-2:2006 defines the technical requirements for safe, dimensionally and functionally interchangeable flexible pipes that are designed and manufactured to uniform standards and criteria. Minimum requirements are specified for the design, material selection, manufacture, testing, marking and packaging of flexible pipes, with reference to existing codes and standards where applicable. ISO 13628-2:2006 applies to unbonded flexible pipe assemblies, consisting of segments of flexible pipe body with end fittings attached to both ends. ISO 13628-2:2006 applies to both static and dynamic flexible pipes used as flowlines, risers and jumpers. The applications addressed by this ISO 13628-2:2006 are sweet and sour service production, including export and injection applications for production products including oil, gas, water and injection chemicals. ISO 13628-2:2006 does not cover flexible pipes of bonded structure or flexible pipe ancillary components or to flexible pipes for use in choke-and-kill line applications. ISO 13628-2:2006 does not apply to flexible pipes that include non-metallic tensile armour wires.

Komitetet Teknike


ICS


Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim KombëtarDokumentët që kanë lidhje

Ju duhet të jenë anëtarë të komitetit teknik që të keni akses në dokumentet e projektit. Nëse ju jeni një anëtarë të këtij komiteti teknik që ju duhet të identifikoheni për të parë dokumentet.

Llogaria ime