Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Programi i Punës i KT-6

Shtëpi » Standardizim » Komitetet Teknike » KT-6 » Programi i Punës i KT-6
Numri:       TC:       Faza:            

Kod
Faza
TC
Parashikuar
Filloj
Mbaroj
KT-6
2021-09-20
2021-09-20
ISO 16496:2016
Laboratory glassware -- Vacuum-jacketed vessels for heat insulation

1 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1