Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4490:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4490:2012
SK EN ISO 4490:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4490:2001
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi i kohës së rrjedhjes me anë të një hinke të kalibruar (harxhimmatës Hall)

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of flow time by means of a calibrated funnel (Hall flowmeter) (ISO 4490:2001)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.