Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24884:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24884:2012
SK EN 24884:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24884:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet e forta -Marrja e mostrës dhe prova e pluhurave duke përdorur copa prove të algomeruara

Titulli Anglisht

Hardmetals - Sampling and testing of powders using sintered test pieces (ISO 4884:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Relates to the sampling and testing of powder mixtures for the manucacture of hardmetals, using sintered test pieces, and to the preparation of test pieces.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.