Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24506:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24506:2012
SK EN 24506:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24506:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Specifikimi për lidhjet e forta -Prova në ngjeshje

Titulli Anglisht

Hardmetals - Compression test (ISO 4506:1979)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies a method of determining the ultimate strength and proof stress of hardmetals under uniaxial compressive loads: a test piece, placed between two hardmetal bearing blocks, is axial loaded, until the intended deformation occurs or until the test apparatus, test piece, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.