Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24505:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24505:2012
SK EN 24505:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24505:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Specifikimi për lidhjet e forta -Përcaktimim metalografik dhe poroziteti si dh karboni i pakombinuar

Titulli Anglisht

Hardmetals - Metallographic determination of porosity and uncombined carbon (ISO 4505:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.