Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24489:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24489:2012
SK EN 24489:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24489:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet të forta të algomeruara -Marrja e mostrës dhe prova

Titulli Anglisht

Sintered hardmetals - Sampling and testing (ISO 4489:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to the determination of the physical and mechanical properties of sintered hardmetals. Defines the terms "lot" and "test sample" and specifies test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.