Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24003:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24003:2012
SK EN 24003:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24003:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Meterialet metalike të algomeruara të papërshkueshëm -Përcaktimi i masës së porës me provë të dyfisht

Titulli Anglisht

Permeable sintered metal materials - Determination of bubble test pore size (ISO 4003:1977)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies a method for the detrmination of the pore size of filters, porous bearings, porous electrodes and other parts with interconnected porosity. The bubble test shall be considered as a quality control test and not as a test for defining filter grades of determining exact pore size and pore size distribution.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.