Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23995:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23995:2012
SK EN 23995:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23995:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Specifikimi për pluhërat metalikë -Përcaktimi i rezistencës në ngjeshjen drejtkëndore në këputje

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of green strength by transverse rupture of rectangular compacts (ISO 3995:1985)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i. e. ISO 3995:1977). The method subjects a compact pressed form metallic powder to a uniformly increasing transverse force under controlled conditions until fracture occurs. the green strength is determined on compacts either having a particular density or after compaction at a specific compacting pressure.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.