Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2022-08-08
Time: 00:32


SK EN 23995:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23995:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Specifikimi për pluhërat metalikë -Përcaktimi i rezistencës në ngjeshjen drejtkëndore në këputje

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of green strength by transverse rupture of rectangular compacts (ISO 3995:1985)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i. e. ISO 3995:1977). The method subjects a compact pressed form metallic powder to a uniformly increasing transverse force under controlled conditions until fracture occurs. the green strength is determined on compacts either having a particular density or after compaction at a specific compacting pressure.

Komitetet Teknike

KT-17 - KT. për Metale, Plastikë dhe Elektrikë

ICS

77.040.10 - Prova mekanike të metaleve
77.160 - Metalurgji e pluhurave

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim