Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK IEC 60099-6:2011

Shtëpi » Standardizim » SK IEC 60099-6:2011
SK IEC 60099-6:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 48
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 76/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC 60099-6:2002
TC 37
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Shkarkuesit -Pjesa 6 : Shkarkuesit që përmbajnë së bashku struktura me hapësirë si në seri ashtu edhe në paralel Tensioni i vlerësuar 52 kV dhe me pak

Titulli Anglisht

Surge arresters - Part 6: Surge arresters containing both series and parallel gapped structures - Rated 52 kV and less

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard basically applies to all metal-oxide surge arresters with gaps and housed in either porcelain or polymeric housings. This standard also specifies requirements and tests for metal-oxide surge arresters with internal series gaps,with rated voltages of 52KV and below.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.