Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 20172:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 20172:2010
DS CEN ISO/TR 20172:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2010-10-06
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 20172:2006
CEN/TC 121
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Saldimi-Sistemet e grupuara për materialet-Matarialet Europiane

Titulli Anglisht

Welding - Grouping systems for materials - European materials (ISO/TR 20172:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report provides cross references between the grouping of materials specified in CEN ISO TR 15608 and European standards for materials.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-05-30 
38 
32 € 
PDF
Blej
Saldim-Sistemet e grupuara për materialet-Materialet europiane (ISO 20172:2006)