Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-06-24
Time: 23:53


DS CEN ISO/TR 20172:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2010-10-06
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 20172:2006
CEN/TC 121
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Saldimi-Sistemet e grupuara për materialet-Matarialet Europiane

Titulli Anglisht

Welding - Grouping systems for materials - European materials (ISO/TR 20172:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report provides cross references between the grouping of materials specified in CEN ISO TR 15608 and European standards for materials.

Komitetet Teknike

KT-17 - KT. për Metale, Plastikë dhe Elektrikë

ICS

25.160.20 - Elektroda të saldimit

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-05-30 
38 
32 € 
PDF
Blej
Saldim-Sistemet e grupuara për materialet-Materialet europiane (ISO 20172:2006)

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim