Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CECC 96 100:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CECC 96 100:2010
DS CECC 96 100:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2010-09-28
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CECC 96 100:1988
CLC/SR 23J
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Specifikime seksioni : Çelësat rutullues -duke përfshirë BDS CECC 96 101 : Vlerësim i nivelit D, dhe BDS CECC 96 102 : Vlerësim i nivelit R

Titulli Anglisht

Sectional Specification: Rotary switches -- including BDS CECC 96 101: Assessment level D, and BDS CECC 96 102: Assessment level R

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.