Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13209-2:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13209-2:2023
SK EN 13209-2:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2023-07-17
Regjistri Kombëtar: 485/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13209-2:2015
CEN/TC 252
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Mbajtëse të bebeve - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Baby carriers - Safety requirements and test methods - Part 2: Soft carrier

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the safety requirements and test methods for soft carriers without a framed support incorporating integral leg openings designed to carry a child when attached to the carer’s torso. Soft carriers are designed to allow the carer a hands free operation when standing and/or walking. These soft carriers are for use up to a maximum weight of 15 kg. If the soft carrier has functions not covered in this European Standard, reference should be made to the relevant European Standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-05-12 
24 
26 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe që përdoren nga fëmijët - Transportuesit e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves - Pjesa 1: Transportues në formë kuadrati