Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN ISO 12181-2:2023

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN ISO 12181-2:2023
SK SSH EN ISO 12181-2:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2023-01-24
Regjistri Kombëtar: 449/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 12181-2:2011
CEN/TC 290
This standard is identical to:
ISO 12181-2:2011
ISO/TC 213
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Specifikime gjeometrike të produkteve (GPS) - Rrumbullaksia - Pjesa 2: Specifikimet për operatorët (ISO 12181-2:2011)

Titulli Anglisht

Geometrical product specifications (GPS) - Roundness - Part 2: Specification operators (ISO 12181-2:2011)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 12181-2:2011 specifies the complete specification operator for roundness of integral features only and covers complete roundness profiles only, i.e. geometrical characteristics of features of the type circle.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.