Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14679:2005/AC:2022

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14679:2005/AC:2022
SK EN 14679:2005/AC:2022
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2022-08-22
Regjistri Kombëtar: 420/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14679:2005/AC:2006
CEN/TC 288
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Zbatimi i punimeve gjeoteknike speciale - Kolona me dhe të trajtuar

Titulli Anglisht

Execution of special geotechnical works - Deep mixing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-08-22 
54 
38 € 
PDF
Blej
Ekzekutim punimesh gjeoteknike speciale - Kolona me dhe të trajtuar