Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 122120:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 122120:2016
SK EN 122120:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 45
Publikuar: 2016-02-18
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 145/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 122120:1993
CLC/SR 46F
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Sistemi i harmonizuar i vlerësimit të cilësisë për komponentët elektronikë - Specifikimet e seksionit: bashkuesit koaksialë të radio frekuencës - Seria BNC

Titulli Anglisht

Sectional Specification: Radio frequency coaxial connectors - Series BNC

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.