Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 13200-2:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 13200-2:2015
DS CEN/TR 13200-2:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 13200-2:2005
CEN/TC 315
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Lehtësira për spektatorët - Kriteri i planit urbanistik për shërbimin e fushave të sportit - Pjesa 2:Karakteristikat dhe situatat kombëtare

Titulli Anglisht

Spectator facilities - Layout criteria of service area - Part 2: Characteristics and national situations

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report gives characteristics generally applicable to service areas. This Technical Report also gives a questionnaire where CEN members give their contributions and information on the national situation.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.