Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 11610:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 11610:2014
DS CEN ISO/TR 11610:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 111
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 11610:2004
CEN/TC 162
Çmim: 51 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Fjalori

Titulli Anglisht

Protective clothing - Vocabulary (ISO/TR 11610:2004)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 11610:2004 contains a list of terms which are frequently used in the standardization of protective clothing and protective equipment worn on the body, including hand and arm protection and lifejackets, and definitions of these terms. The definitions are intended to support an unambiguous use of the terms listed.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.