Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15321:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15321:2014
DS CEN/TR 15321:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15321:2006
CEN/TC 162
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Udhëzime për përzgjedhjen, përdorimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e veshjeve mbrojtëse

Titulli Anglisht

Guidelines on the selection, use, care and maintenance of protective clothing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report sets out guidance for the selection, use, care and maintenance of clothing designed to provide protection to the wearer. The guidance set out in this Technical Report are intended for all types of protective clothing and may be completed by additional specific guidelines for clothing designed to address specific risks.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.