Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO/TR 18690:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO/TR 18690:2014
DS CEN ISO/TR 18690:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2014-09-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TR 18690:2012
CEN/TC 161
Çmim: 28 €



Titulli Shqip

Udhëzues për përzgjedhjen , përdorimin dhe mirëmbajtjen e sigurisë të këpucëve profesionale dhe pajisjet e tjera mbrojtëse personale të cilat ofrojnë mbrojtjen e këmbëve (ISO/TR 18690 : 2012)

Titulli Anglisht

Guidance for the selection, use and maintenance of safety and occupational footwear and other personal protective equipment offering foot and leg protection (ISO/TR 18690:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TR 18690:2012 provides guidance for the selection, use and maintenance of personal protective equipment and safety and occupational footwear. It is intended for footwear manufacturers and suppliers, employers and self-employed people, safety engineers and other users. ISO/TR 18690:2012 also provides guidance for preparing national guidance in this area.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.