Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3650:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3650:2014
SK EN ISO 3650:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2014-09-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3650:1998
CEN/TC 290
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Specifikime gjeometrike të produktit (GPS) -Etalonet e gjatësisë -Kalibrat

Titulli Anglisht

Geometrical product specifications (GPS) - Length standards - Gauge blocks (ISO 3650:1998)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.