Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 15534-3:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 15534-3:2014
DS CEN TS 15534-3:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2023-03-13
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15534-3:2007
CEN/TC 249
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 3 Karakterizimi i produkteve WPC

Titulli Anglisht

Wood-plastics composites (WPC) - Part 3: Characterisation of WPC products

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification identifies the required and optional properties of wood-plastics composite (WPC) products. It is intended to be used as a basis for the specifications of WPC products. This part is applicable to WPC products intended to be used as decking and siding. NOTE Other applications may be covered when this document will be revised.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-01-14 
45 
34 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 1 : Metodat e provës për karakterizimin e materialeve WPC dhe produktet
English
Published 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 2 : Karakterizimi i materialeve WPC