Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-06-24
Time: 23:55


DS CEN TS 15534-3:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2023-03-13
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15534-3:2007
CEN/TC 249
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 3 Karakterizimi i produkteve WPC

Titulli Anglisht

Wood-plastics composites (WPC) - Part 3: Characterisation of WPC products

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification identifies the required and optional properties of wood-plastics composite (WPC) products. It is intended to be used as a basis for the specifications of WPC products. This part is applicable to WPC products intended to be used as decking and siding. NOTE Other applications may be covered when this document will be revised.

Komitetet Teknike

KT-17 - KT. për Metale, Plastikë dhe Elektrikë

ICS

79.060.01 - Panele me bazë druri në përgjithësi

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-01-14 
45 
34 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 1 : Metodat e provës për karakterizimin e materialeve WPC dhe produktet
English
Published 
2014-01-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Strukturat plastik -dru (WPC) -Pjesa 2 : Karakterizimi i materialeve WPC

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim