Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TS 50354:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TS 50354:2014
DS CLC/TS 50354:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TS 50354:2003
CLC/TC 78
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Metodat e provës së harkut elektrik për materialet dhe veshjet, për përdorim nga punëtorët të rrezikuar nga ekspozimi ndaj harkut elektrik

Titulli Anglisht

Electrical arc test methods for material and garments, for use by workers at risk from exposure to an electrical arc

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar