Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 8596:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 8596:2011
SK EN ISO 8596:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8596:1996
CEN/TC 170
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Visual acuity testing - Standard optotype and its presentation (ISO 8596:1994)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij