Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-07-15
Time: 08:00


SK EN ISO 8596:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8596:1996
CEN/TC 170
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Visual acuity testing - Standard optotype and its presentation (ISO 8596:1994)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

KT-7 - KT. për Shëndetësi

ICS

11.040.70 - Pajisje ophthalmic (për syrin)

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN ISO 8596:2017 replaces SK EN ISO 8596:2011 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmikeProvat e mprehtësisë së shikimitOptotipi standard dhe të dhënat e tij

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim