Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 8598:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 8598:2011
SK EN ISO 8598:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8598:1998
CEN/TC 170
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Optika dhe instrumentat optikë -Frontofokometrat

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Focimeters (ISO 8598:1996)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specification of minimum requirements in order to guarantee a sufficient quality of use.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
32 
29 € 
PDF
Blej
Optika dhe instrumente optike - Frontofotometrat - Pjesa 1: Instrumente për përdorim të përgjithshëm (ISO 8598-1:2014)
English
Published 
2017-12-01 
32 
29 € 
PDF
Blej
Optika dhe instrumentat optikë -Frontofokometrat