Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-07-15
Time: 07:25


SK EN ISO 8598:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8598:1998
CEN/TC 170
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Optika dhe instrumentat optikë -Frontofokometrat

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Focimeters (ISO 8598:1996)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specification of minimum requirements in order to guarantee a sufficient quality of use.

Komitetet Teknike

KT-7 - KT. për Shëndetësi

ICS

11.040.70 - Pajisje ophthalmic (për syrin)

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN ISO 8598-1:2017 replaces SK EN ISO 8598:2011 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
32 
29 € 
PDF
Blej
Optika dhe instrumente optike - Frontofotometrat - Pjesa 1: Instrumente për përdorim të përgjithshëm (ISO 8598-1:2014)
English
Published 
2017-12-01 
32 
29 € 
PDF
Blej
Optika dhe instrumentat optikë -Frontofokometrat

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim