Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55035:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55035:2023
SK EN 55035:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 183
Publikuar: 2023-07-20
Regjistri Kombëtar: 487/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55035:2017
CLC/TC 210
Çmim: 61 €



Titulli Shqip

Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility of multimedia equipment - Immunity requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

CISPR 35:2016 applies to multimedia equipment (MME) having a rated AC or DC supply voltage not exceeding 600 V. The objectives of this document are:<br /> - to establish requirements which provide an adequate level of intrinsic immunity so that the MME will operate as intended in its environment in the frequency range 0 kHz to 400 GHz; and<br /> - to specify procedures to ensure the reproducibility of tests and the repeatability of results.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-07-20 
12 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike për pajisjet multimediale - Kërkesat për imunitetin