Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1021-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1021-1:2010
SK EN 1021-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2010-02-18
I tërhequr: 2018-06-08
Regjistri Kombëtar: 232/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1021-1:1993
CEN/TC 207
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja

Titulli Anglisht

Furniture - Assessment of the ignitability of upholstered furniture - Part 1: Ignition source: Smouldering cigarette (ISO 8191-1:1987 modified)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of the standard lays down a method of test to assess the ignitability of material combinations, such as covers and fillings used in upholstery seating when subjected to a smouldering cigarette as ignition source.The test measures only the ignitability of a combination of materials used in upholstered seating and not the ignitability of a particular finished item of furniture incorporating these materials. They give an indication of, but cannot guarantee, the ignition behaviour of the finished item of furniture.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1021-1:2019 replaces SK EN 1021-1:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2019-05-27 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja